Translator

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Topp 5 skäl att köpa lokalt och ekologiskt - 5 & 4

Att köpa din producera lokalt av ekologiska odlare är en av de bästa sakerna du kan göra för dig själv, din familj och din lokala ekonomin. Varför är det? Vi är här för att berätta!

Orsak 5: Känn din bonde, känner din mat

"Trädgårds Treasures familjens gård har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa produkter till våra kunder med hjälp av miljövänliga metoder, samt till att främja en hållbar livsstil för att hjälpa till att bygga en stark lokal ekonomi och blomstrande samhälle." - www.arlingtongardentreasures.com

Du kan gå till en kedja specerihandlare och plocka igenom ett begränsat urval av produkter från hela landet, men vill du verkligen veta vad du lägger in i din kropp? De flesta alla kommersiella gårdar använder bekämpningsmedel som är skadliga för miljön, dig, och din familj, och enligt Stockholmskonventionen om långlivade organiska föroreningar "nio av de tolv farligaste och svårnedbrytbara organiska kemikalier är bekämpningsmedel." Vilket innebär att dessa kemikalier kan sticka runt långt efter att de har sprutats och orsaka hälsa komplikationer, förorenar luften och underjordiska vattenkällor, och döda de goda enzymer som gör producerar så hälsosamt. Med en ekologisk lokal gård som Garden Treasures i Arlington, WA, kan du bläddra igenom ett stort producerar urval samtidigt som du tittar på just de områden din mat har odlats i. Istället för att använda skadliga syntetiska kemiska bekämpningsmedel, använder Trädgårdsskatter beprövade metoder som växtföljder, skonsamma droppbevattningssystem, och naturens naturliga bekämpningsmedel; fåglar, enzymer i jord och kompost, samt nyttiga insekter. För att läsa mer om deras program klicka HÄR .

Reason 4: Stimulera den lokala ekonomin

Visste du att köpa din mat och kläder i staden och länet du bor i faktiskt ökar din områdets ekonomi? Genom nedlåtande lokala marknader, gårdar och återförsäljare du lägger dina pengar att använda för dig. De skatter som du betalar går tillbaka in i ditt län för att betala för saker som säkrare vägar, bättre byggnader och föra in turister att stimulera ekonomin ytterligare. Gårdar skapar också jobb för din ekonomi, de pengar du lägger i din lokala gård eller plantskola går att betala en ärlig arbetare som bor i ditt område, inte ett företag att anställa billig arbetskraft på bekostnad av deras integritet. För att inte nämna när du köper lokalt du lär känna dina företagare, och du kan fysiskt tala med de personer som tillverkar och odlar din mat för dig. Vem skulle du litar på att svara på frågor om jordbruksmetoder: den jordbrukare som där råder med stolthet och omsorg över de grödor han producerar, eller ett minimilönen wal-mart anställd fortfarande inskrivna i gymnasiet?

Ratta in nästa vecka för del 2, och se till att köpa lokalt! Kolla in Garden Treasures i Arlington, WA

Lämna ett svar