Translator

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Topp 5 skäl att köpa lokalt och ekologiskt - 5 & 4

Att köpa din producera lokalt av ekologiska odlare är en av de bästa saker du kan göra för dig själv, din familj och din lokala ekonomin. Varför det? Vi är här för att berätta!

Orsak 5: Känn din bonde, känner din mat

"Garden Treasures familjens gård har åtagit sig att tillhandahålla kvalitetsprodukter till våra kunder som använder miljövänliga metoder, och att främja en hållbar livsstil för att hjälpa till att bygga en stark lokal ekonomi och blomstrande samhälle." - www.arlingtongardentreasures.com

Du kan gå till någon kedja specerihandlare och plocka genom ett begränsat urval av produkter från hela landet, men vill du verkligen veta vad du lägger in i din kropp? De flesta alla kommersiella gårdar använder bekämpningsmedel som är skadliga för miljön, dig och din familj, och enligt Stockholmskonventionen om långlivade organiska föroreningar "nio av de tolv farligaste och svårnedbrytbara organiska kemikalier är bekämpningsmedel." Vilket innebär att dessa kemikalier kan sticka runt långt efter att de har sprayats och orsakar komplikationer, förorenar luften och underjordiska vattenkällor, och döda de goda enzymer som gör producerar så frisk. Med en ekologisk lokal gård som Garden Treasures i Arlington, WA, kan du bläddra igenom ett stort urval produkter medan du tittar ut på den mycket fält maten har odlats i. Istället för att använda skadliga syntetiska kemiska bekämpningsmedel, Trädgård Treasures använder beprövade metoder som växtföljder, skonsamma droppbevattningssystem, och naturens naturliga bekämpningsmedel; fåglar, enzymer i jord och kompost, och nyttiga insekter. För att läsa mer om deras program klicka HÄR .

Reason 4: Stimulera den lokala ekonomin

Visste du att köpa din mat och kläder i staden och länet du bor i faktiskt ökar din områdets ekonomi? Genom nedlåtande lokala marknader, gårdar, och återförsäljare du lägger dina pengar att använda för dig. Skatterna du betalar går tillbaka in i ditt län för att betala för saker som säkrare vägar, bättre byggnader, och att föra in turister att stimulera ekonomin ytterligare. Gårdar skapar också jobb för din ekonomi, de pengar du lägger i din lokala gård eller plantskola går att betala en ärlig arbetare som bor i ditt område, inte ett företag att anställa billig arbetskraft på bekostnad av deras integritet. För att inte nämna när du köper lokalt du lär känna dina företagare, och du kan fysiskt tala med de människor som gör och odlar din mat för dig. Vem skulle du litar på att svara på frågor om jordbruksmetoder: den jordbrukare som där råder med stolthet och omsorg över grödor han producerar, eller ett minimilönen wal-mart anställde fortfarande inskrivna i gymnasiet?

Ratta in nästa vecka för del 2, och se till att köpa lokalt! Kolla Trädgårds Treasures i Arlington, WA

Lämna ett svar