Translator

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

The Arlington Eagle Festival är här!

Följ med oss ​​på Arlington River Rock Inn för fredag ​​kväll, 4 februari, och på lördag 5 februari 10:00 till 04:00 kan du besöka den 4: e årliga Arlington Eagle Festival för en närbild titta på den magnifika Bald Eagle!

Det kommer att finnas traditionella berättande, flöjt cirklar, guidade naturvandringar, konst visas, LIVE örnar från Sarvey Wildlife Protection och så mycket mer, inte missa denna chans att lära om denna stora Northwest fågeln i dess naturliga livsmiljö.

Ring för specialerbjudanden för detta fantastiska event! 360-403-7014

www.arlingtonwa.gov

What a cool bird

Spännvidden av Bald Eagle kan nå 6 meter!

Lämna ett svar