Översättare

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Den Arlington Eagle Festival är här!

Följ med oss ​​på Arlington River Rock Inn för fredag ​​kväll, den 4 februari och lördagen den 5 februari 10:00 till 04:00 kan du besöka den 4: e årliga Arlington Eagle Festival för en närbild titta på den magnifika Bald Eagle!

Det kommer att vara traditionell berättande, flöjt cirklar, guidade naturvandringar, konst visas, LIVE örnar från Sarvey Wildlife Protection och så mycket mer, inte miste om denna chans att lära sig om detta stora Northwest fågeln i dess naturliga livsmiljö.

Ring för specialerbjudanden för denna fantastiska händelse! 360-403-7014

www.arlingtonwa.gov

What a cool bird

Den vingspann på den skalliga örnen kan nå 6 meter!

Lämna ett svar