Translator

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Kommande händelser! June - Augusti 2010

Northwest Washington har så mycket att erbjuda för familjer, par eller till och med bara resande vänner. Det finns många roliga och spännande händelser för varje personer smaker, och vi har listat några här. Återkom snart för uppdateringar och bra erbjudanden!

11 juni: e genom 20: e -. Marysville Strawberry Festival och Parade The Marysville Strawberry Festival är en av de äldsta kvarvarande festivaler som hålls i delstaten Washington. Hölls i Downtown Marysville i vackra Snohomish länet har Strawberry Festival många evenemang för hela familjen. Njut av festligheter och fånga godis kastas under paraden, och se alla de stora flottar som skapats av lokala företag runt Marysville.

09-10 JULI - Nordvästra Experimental Aircraft Association Fly-In.

14-15 augusti -. Arlington festival av floden The Stillaguamish Festival av floden är ett roligt sätt att fira sommaren och Pacific Northwest miljön. Regionala medborgare och besökare dela sina erfarenheter och lära av andra om vattenkvalitet, lax livsmiljö, och vattendelare. Och om du inte vet vad en vattendelare är, vi lär dig! Uppdraget för festivalen är att hjälpa människor som bor och verkar i Stillaguamish Watershed och omgivande regioner förstår hur deras handlingar kan bidra till att göra sin omgivning renare för människor , fisk och vilt.

26 Augusti - 6 september - The State Fair Evergreen.


Lämna ett svar