Översättare

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Journal nu lanserat!

Vi startar en tidning (eller blogg) för att berätta allt om några av händelserna på Inn. Vi kan även dela några recept som ska locka dig att komma tillbaka eller att prova oss!

One Response to "Journal nu lanserat!"

  1. Connie Workman säger:

    Bob och Lisa, vill bara tacka för en enastående par dagar på "ROCK". Du är awesome människor och vet hur du gör dina gäster att känna sig viktiga. Tack. Jag älskade särskilt bröd pudding och frukosten som du gjorde på tisdagsmorgonen. Om du vill dela dessa recept, skulle jag gärna prova dem på min familj för påsken. Det var bra för oss att kunna hitta en liten bit av himlen så nära hem. Vi kommer att vara tillbaka för att se dig och ge energi. Tack så mycket för allt.
    Kurt och Connie Workman :)

Lämna ett svar