Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Topp 5 grunner til å kjøpe lokal og økologisk - 5 & 4

Kjøpe din produserer lokalt fra økologiske dyrkere er en av de beste tingene du kan gjøre for deg selv, din familie og din lokale økonomien. Hvorfor er det? Vi er her for å fortelle deg!

Grunn 5: Kjenn din bonde, vet maten din

"Hage Treasures familiegården er forpliktet til å levere kvalitetsprodukter til våre kunder ved hjelp av miljøvennlig praksis, og til å fremme en bærekraftig livsstil for å bidra til å bygge en sterk lokal økonomi og blomstrende samfunn." - www.arlingtongardentreasures.com

Du kan gå til noen kjede butikk og plukke gjennom et begrenset utvalg av råvarer fra hele landet, men vet du egentlig hva du putter inn i kroppen din? Mest alle kommersielle gårder bruke plantevernmidler som er skadelige for miljøet, deg, og din familie, og ifølge Stockholm-konvensjonen om persistente organiske miljøgifter "ni av de tolv mest farlige og tungt nedbrytbare organiske kjemikalier er plantevernmidler." Noe som betyr at disse kjemikaliene kan stikke rundt lenge etter at de har blitt sprøytet, forårsaker helsemessige komplikasjoner, forurensende luften og underjordiske vannkilder, og drepe de gode enzymer som gjør produsere så sunt. Med en organisk lokal gård som Hage Treasures i Arlington, WA, kan du bla gjennom et stort råvarer utvalg mens du ser på de aller felt maten har blitt dyrket i. I stedet for å bruke skadelige syntetiske kjemiske plantevernmidler, bruker Hage Treasures prøvd og sanne metoder som vekselbruk, lav effekt drypp vanningsanlegg, og naturens naturlige plantevernmidler; fugler, enzymer i jord og kompost, og fordelaktige insekter. For å lese mer om deres program klikk HER .

Grunn 4: Stimulere den lokale økonomien

Visste du at å kjøpe mat og klær i byen og fylket du bor i faktisk øker din områdets økonomi? Ved å nedlatende lokale markeder, gårder, og detaljister du sette pengene dine til å bruke for deg. Den skatten du betaler går tilbake til ditt fylke for å betale for ting som sikrere veier, bedre bygninger, og få inn turister å stimulere økonomien enda mer. Gårder skape også arbeidsplasser for din økonomi, de pengene du setter inn i din lokale gård eller barnehage går til å betale en ærlig arbeidstaker som bor i ditt område, ikke et aksjeselskap ansette billig arbeidskraft på bekostning av deres integritet. For ikke å nevne når du kjøper lokalt du bli kjent med dine bedriftseiere, og du kan fysisk snakke med folk som gjør og vokse maten din for deg. Hvem ville du stoler på til å svare på spørsmål om dyrkingsmetoder: bonden som strev med stolthet og omsorg i løpet av de avlinger han produserer, eller en minstelønns wal-mart ansatt fortsatt deltok i videregående skole?

Tune i neste uke for del to, og sørg for å kjøpe lokalt! Sjekk ut Hage Treasures i Arlington, WA

Legg igjen en kommentar