Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Topp 5 grunner til å kjøpe lokal og økologisk - 5 & 4

Kjøpe din produserer lokalt fra økologiske dyrkere er en av de beste tingene du kan gjøre for deg selv, din familie og din lokale økonomien. Hvorfor er det? Vi er her for å fortelle deg!

Grunnen 5: Kjenn din bonde, vet maten din

"Hage Treasures familiegården er forpliktet til å levere kvalitetsprodukter til våre kunder som bruker miljøvennlig praksis, og til å fremme en bærekraftig livsstil for å bidra til å bygge en sterk lokal økonomi og livskraftig samfunn." - www.arlingtongardentreasures.com

Du kan gå til hvilken som helst kjede butikk og plukke gjennom et begrenset utvalg av råvarer fra hele landet, men vet du egentlig hva du putter inn i kroppen din? De fleste alle kommersielle gårder bruke plantevernmidler som er skadelige for miljøet, deg, og din familie, og ifølge Stockholm-konvensjonen om persistente organiske miljøgifter "ni av de tolv mest farlige og persistente organiske kjemikalier er plantevernmidler." Noe som betyr at disse kjemikaliene kan stikke rundt lenge etter at de har blitt sprayet, forårsaker helsemessige komplikasjoner, forurensende luft og underjordiske vannkilder, og drepe de gode enzymer som gjør produsere så sunt. Med en organisk lokal gård som Hage Treasures i Arlington, WA, kan du bla gjennom en stor råvarer utvalg mens du ser på den svært felt maten har vært dyrket i. I stedet for å bruke skadelige syntetiske kjemiske plantevernmidler, Hage Treasures bruker prøvd og sanne metoder som vekselbruk, lav effekt drypp vanningsanlegg, og naturens naturlige plantevernmidler; fugler, enzymer i jord og kompost, og fordelaktig insekter. For å lese mer om deres program klikke HER .

Reason 4: Stimulere din lokale økonomien

Visste du at å kjøpe mat og klær i byen og fylket du bor i faktisk øker din områdets økonomi? Av nedlatende lokale markeder, gårder, og detaljister du sette pengene dine til å bruke for deg. Skatt du betaler gå tilbake i ditt fylke for å betale for ting som sikrere veier, bedre bygninger, og bringe inn turister til å stimulere økonomien enda mer. Gårder skape også jobber for din økonomi, penger du putter inn i den lokale gård eller barnehage går til å betale en ærlig arbeidstaker bor i ditt område, ikke et aksjeselskap ansette billig arbeidskraft på bekostning av deres integritet. For ikke å nevne når du kjøper lokalt du bli kjent med dine bedriftseiere, og du kan fysisk snakke med folk som gjør og vokse din mat for deg. Hvem ville du stoler på til å svare på spørsmål om dyrkingsmetoder: bonden som strever med stolthet og omsorg over avlinger han produserer, eller en minstelønns wal-mart ansatt fortsatt registrert i videregående skole?

Tune i neste uke for del 2, og sørg for å kjøpe lokalt! Sjekk ut Hage Treasures i Arlington, WA

Legg igjen en kommentar