Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Arlington har alt!

Kom bli med oss ​​i Arlington neste helg 12. august-14, under Festspillene i elva og en motorsag carving contest! Disse gratis arrangementer er ikke til å bli savnet, og med Arlington River Rock Inn bare 15 minutter av Interstate-5 og minutter vekk fra disse hendelsene, er det et perfekt utgangspunkt for din spennende helg!

The Festival of the River holdes på River Meadows Park i Arlington, og er satt på av lokale indianerstammer som en feiring av kultur og arv. Du vil smake tradisjonell indiansk matlaging (bake laks er til å dø for), sjekk ut den fantastiske lokale indianske kunstnere, liker å høre på historier som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon, og selv komme til å delta på en autentisk POW WOW demonstrasjon som er åpent for publikum! Portene åpner kl 01:00 fredag ​​12 august. Sjekk ut deres hjemmeside for mer informasjon og for å se arrangementet linje opp slik at du ikke går glipp av noe! http://www.stillaguamish.nsn.us/festival.htm.

The Arlington Chainsaw Carving Show vil være fra 12 til 13 august, og funksjoner LIVE VM motorsag skar og deres fantastiske utskjæringer! Sjekk som kunstnere skjære flotte kreasjoner med ingenting, men trestubber og motorsager, og ikke gå glipp av live auksjon på lørdag 13 august, hvor du kan få din helt egen motorsag carving! Denne hendelsen finner sted på Arlington er Legion Park, og går fra 09:00 til 04:00 den 12 august-13. Live auksjonen starter kl 16:00 på den 13.. For mer informasjon email vertene på aleutartist@aol.com.

Ring 360.403.7014 å bestille i dag!

Legg igjen en kommentar