Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Arlington har alt!

Kom bli med oss ​​i Arlington neste helg, 12-14 august for Festspillene i elven og en motorsag carving konkurranse! Disse GRATIS hendelser er ikke å bli savnet, og med Arlington River Rock Inn kun 15 minutter ved Interstate-5 og minutter fra disse hendelsene, er det et perfekt utgangspunkt for en spennende helg!

The Festival of the River holdes på River Meadows Park i Arlington og er satt på av lokale indianerstammer som en feiring av kultur og arv. Du vil smake tradisjonell indiansk matlaging (bake laks er til å dø for), sjekk ut de fantastiske lokale indianske kunstnere, liker å lytte til historier som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon, og selv kommer til å delta på en autentisk POW WOW demonstrasjon som er åpent for publikum! Portene åpner på 01:00 fredag ​​12 august. Sjekk ut deres hjemmeside for mer informasjon og for å se hendelsen linje opp slik at du ikke går glipp av noe! http://www.stillaguamish.nsn.us/festival.htm.

Arlington Chainsaw Carving Show vil være fra 12 august-13, og funksjoner LIVE verdens mesterskap motorsag skar og sine fantastiske utskjæringer! Sjekk som kunstnere skjære flotte kreasjoner med ingenting, men trestubber og motorsager, og ikke gå glipp av live auksjon 13. Lørdag august hvor du kan få din egen motorsag carving! Denne hendelsen finner sted på Arlington Legion Park, og går fra 09:00 til 04:00 august 12-13th. Live auksjonen starter kl 16:00 på den 13. For mer informasjon, send vertene på aleutartist@aol.com.

Ring 360.403.7014 å bestille i dag!

Legg igjen en kommentar