Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Våren er nesten her!

Vi vet alle skiltene; mindre snø, litt mindre regn, litt mer sol, og mye mer moro! Med litt hjelp fra dine gjestgivere på Arlington River Rock Inn kan du si farvel til vinterdepresjoner og begynne å planlegge din våren flukt. Ring oss for våre fantastiske "to-lepper" spesielle - 360-403-7014.

Her er noen lokale måter å komme seg ut og har en flott tid:

1) Sjekk ut Skookum Brewery! Denne fantastiske lokale bryggeri er en godbit for alle ølkjennere, og ligger mellom Arlington og Smokey Point. Bryggeriet, fyrt opp for første gang i januar 2007, er en 10 fat Century bryggesystemet. Eik kledde og vannkoker kobber-banded fermen fartøy, mashtun, og brygg gi et tradisjonelt utseende, men fortsatt har alle moderne brygging teknologiene. Besøk deres nettsted for timer og smaker events!

2) Den Skagit Valley Tulip Festival er nesten her! Begynner 1 april 2011 og slutter den 30., kan du gå gjennom felt av fargerike blomster og nyte ulike skjermer, inkludert en Kiwanis Tribe laks grill, en "Chili, Chowdah, og Chocolate Cook-off", båtturer, og mye mer . Sjekk deres hjemmeside for bloom datoer og annen informasjon. Ring Arlington River Rock Inn for å høre om våre "To-lepper" special! 360.403.7014

3) Fra den 1 mars 2011, kan du gå til Outback Kangaroo Farm! Ligger i Arlington, Washington, bare en kort kjøretur fra Arlington River Rock Inn, er dette en dyrehage som ingen andre; vil du ha en sjanse til å se emu, kenguruer, wallabies, wallaroos, lemurer, miniatyr esler, og mye mer. Få en skikkelig "down-under" atmosfære med denne store australsk-inspirert interaktiv zoo! Sjekk deres hjemmeside for åpningstider og tour ganger .

Legg igjen en kommentar