Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

The Arlington Eagle Festival er her!

Bli med oss ​​på Arlington River Rock Inn for fredag ​​kveld, 4. februar og lørdag 5. februar 10:00-04:00 kan du besøke fjerde årlige Arlington Eagle Festival for et nærbilde se på den flotte Bald Eagle!

Det vil være tradisjonell historiefortelling, fløyte sirkler, guidede turer i naturen, kunst viser, Live Bald Eagles fra Sarvey Wildlife Protection og så mye mer, ikke gå glipp av denne sjansen til å lære om denne flotte North fuglen i sitt naturlige habitat.

Ring for spesielle tilbud for denne fantastiske begivenheten! 360-403-7014

www.arlingtonwa.gov

What a cool bird

Vingespennet til Bald Eagle kan nå 6 meter!

Legg igjen en kommentar