Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Arlington er "Hometown Holiday" events!

Starter lørdag 4 desember delta Arlington for belysning av byen juletre! Festlighetene starter på formiddagen og går hele dagen, inkludert snømann cookie dekorere, en parade, gratis vogn rides, en hermetikk-stasjon, viktorianske carolers, og mye mer! * Gratis håndvarmere vil bli gitt *

For noen alle aldre moro, dekorere et pepperkakehus for pepperkakehus konkurranse og bringe den til Arlington Local Scoop for visning og bedømme! Vinnere og premier vil bli annonsert den 18. desember.

The Snowman Scavenger Hunt foregår hele dagen den 4. desember, 11., og 18., og er en fin måte å lære om lokale bedrifter i byen din. Arlington har så mye å tilby fra en antikk kjøpesenter til 5 stjerners restauranter, så komme ut der og se hva du har gått glipp av!

Legg igjen en kommentar