Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Evergreen State Fair

Evergreen State Fair kommer opp! Dette Washington State tradisjonen har pågått siden 1908, og er et arrangement du ikke vil gå glipp av.

Torsdag 26 august - 6. september kom bli med på moroa i Monroe, WA og oppleve et bredt spekter av forestillinger og arrangementer fra konkurranser til konserter. For en liste over store begivenheter besøke http://www.evergreenfair.org/page11348.asp og finne ut hva som er i butikken for deg!

Vi er mindre enn en time fra messeområdet, og et perfekt utgangspunkt for ferien. Ta noen dager fri og bli med oss ​​på Evergreen State Fair, vil du ikke bli skuffet!

Legg igjen en kommentar