Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Dagsturer fra Seattle

Nylig fikk vi skrevet opp i den nye reise bok av Chloë Ernst, Dagsturer fra Seattle, Getaway Ideer for den lokale Traveler. Vi er stolte av å si at vi fikk en fantastisk anmeldelse på side 46.

"Dette rolig, skjult sted ligger midt ringer fugler og beitende hjort. Deluxe-rommene og on-site par spa kan gjøre dette en av Washingtons beste B & B. The Great Room er virkelig at med hvelvet tak, en sentral peis og utsikt over hagen. Hvert rom har en subtil, naturlig tema, mens private middager og en gratis snackbar vil lett slå ett natt til mange. "

Plukke opp en kopi på din lokale bokhandel , vil denne reiseguide ikke skuffe! Med attraksjoner sortert etter område, dekker guiden alt fra Vancouver til Yakima inkludert museer, restauranter og vinturer, og er en må-ha for alle fans av den klassiske "Day Trip".

Legg igjen en kommentar