Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Kommende arrangementer! Juni-august 2010

Nordvest Washington har så mye å tilby til familier, par, eller bare reiser venner. Det er mange morsomme og spennende arrangementer for hver persons smak, og vi har listet opp noen her. Kom tilbake snart for oppdateringer og gode tilbud!

11 juni th gjennom det 20. -. Marysville Strawberry Festival og Parade The Marysville Strawberry Festival er en av de eldste fortsetter festivaler arrangeres i staten Washington. Holdt i Downtown Marysville i vakre Snohomish County, Strawberry Festival har mange arrangementer for hele familien. Nyte festlighetene og fangst godteri kastet under paraden, og se alle de flotte flyter laget av lokale bedrifter rundt Marysville.

9 til 10 juli - Northwest Experimental Aircraft Association Fly-In.

14 til 15 august -. Arlington Festival of the River er The Stillaguamish Festival of the River en morsom måte å feire sommeren og Pacific Northwest miljø. Regionale borgere og besøkende dele sine erfaringer og lære av andre om vannkvalitet, laks habitat, og vannskillet. Og hvis du ikke vet hva et vannskille er, vil vi lære deg! Oppgaven til festivalen er å hjelpe folk som bor og arbeider i Stillaguamish Watershed og omliggende regioner forstå hvordan deres handlinger kan bidra til å gjøre deres miljø renere for folk , fisk og dyreliv.

26 august til 6 september - The Evergreen State Fair.


Legg igjen en kommentar