Overs

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Journal nå lansert!

Vi starter en Journal (eller Blog) for å fortelle deg alt om noen av hendelsene på Inn. Vi kan også dele noen oppskrifter som bør friste deg til å komme tilbake eller å prøve oss ut!

One Response til "Journal nå lansert!"

  1. Connie Workman Says:

    Bob og Lisa, vil bare takke deg for en enestående par dager på "ROCK". Du er awesome folk og vet hvordan å gjøre dine gjester føler seg viktig. Takk. Jeg er spesielt elsket brød pudding og frokosten du gjort på tirsdag morgen. Hvis du vil dele disse oppskriftene, ville jeg elske å prøve dem på min familie i påsken. Det var flott for oss å være i stand til å finne en liten bit av himmelen så nær hjemmet. Vi vil være tilbake for å se deg og energi. Tusen takk for alt.
    Kurt og Connie Workman :)

Legg igjen en kommentar