Vertaler

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Top 5 redenen om te kopen van lokale en biologische - 5 & 4

Het kopen van uw producten lokaal van biologische telers is een van de beste dingen die je voor jezelf, je familie, en uw lokale economie kan doen. Waarom is dat? We zijn hier om u te vertellen!

Reden 5: Ken je boer, weet je eten

"Schatten van de tuin familieboerderij is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten met behulp van milieuvriendelijke praktijken, en aan het bevorderen van een duurzame levensstijl te helpen bouwen aan een sterke lokale economie en bloeiende gemeenschap." - www.arlingtongardentreasures.com

U kunt naar elke keten kruidenier en kies door middel van een beperkte selectie van producten uit alle hoeken van het land, maar heb je echt weet wat je het in je lichaam? Meest alle commerciële landbouwbedrijven gebruiken pesticiden die schadelijk zijn voor het milieu, u en uw gezin, en op basis van het Verdrag van Stockholm inzake persistente organische verontreinigende stoffen "negen van de twaalf meest gevaarlijke en persistente organische chemicaliën zijn pesticiden." Dit betekent dat deze chemische stoffen kan plakken rond lang nadat ze zijn gespoten, waardoor de gezondheid van complicaties, het vervuilen van de lucht en de ondergrondse waterbronnen, en het doden van de goede enzymen die te maken produceren zo gezond. Met een organische lokale boerderij zoals Schatten van de tuin in Arlington, WA, kunt u bladeren door een grote opbrengst selectie terwijl u uitkijkt op de zeer velden uw voedsel is gegroeid. In plaats van het gebruik van schadelijke synthetische chemische bestrijdingsmiddelen, Schatten van de tuin maakt gebruik van beproefde methoden zoals vruchtwisseling, low-impact druppelirrigatie systemen, en natuurlijke bestrijdingsmiddelen van de natuur; vogels, enzymen in grond en compost, en nuttige insecten. Om meer te lezen over hun programma klik HIER .

Reden 4: Het stimuleren van de lokale economie

Wist u dat het kopen van uw voedsel en kleding in de stad en provincie u in feite stimuleert de economie van uw afzetgebied wonen? Door betuttelend lokale markten, boerderijen, en retailers je het zetten van uw geld om te gebruiken voor je. De belastingen die je betaalt terug in uw provincie te betalen voor dingen als veiligere wegen, betere gebouwen, en het binnenhalen van toeristen om de economie nog meer te stimuleren. Boerderijen maken ook banen voor je economie, het geld dat je in je lokale boerderij of kwekerij gaat om een eerlijk leven werknemer in uw omgeving, niet een bedrijf inhuren van goedkope arbeid ten koste van hun integriteit te betalen. Niet te vergeten als je lokaal koopt, krijgt u om uw bedrijf eigenaren weten, en je kunt fysiek aan de mensen die te maken en te groeien uw voedsel voor u spreken. Wie zou je vertrouwt op vragen over landbouwmethoden beantwoorden: de boer die arbeidt met trots en zorg over de gewassen die hij produceert, of een minimum-loon Wal-Mart werknemer nog steeds ingeschreven op de middelbare school?

Tune in volgende week voor deel 2, en zeker om lokaal te kopen! Check out Schatten van de tuin in Arlington, WA

Laat een antwoord achter