Vertaler

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Journal Nu gelanceerd!

We starten een Journal (of blog) om u alles te vertellen over een aantal van de gebeurtenissen in de herberg. We kunnen zelfs delen een aantal recepten die moet u te verleiden om terug te komen of om ons uit te proberen!

One Response to "Journal lanceert nu!"

  1. Connie Workman Zegt:

    Bob en Lisa, ik wil u bedanken voor een uitstekende paar dagen op de "ROCK". U bent geweldige mensen en weten hoe je je gasten zich belangrijk voelt. Dank u. Ik heb vooral genoten van de broodpudding en het ontbijt heeft u gemaakt op dinsdagochtend. Als je die recepten zou delen, zou ik graag om te proberen hen op mijn familie voor Pasen. Het was geweldig voor ons om te kunnen om een ​​klein stukje van de hemel zo dicht bij huis te vinden. We zullen terug om je te zien en te activeren. Dank je wel voor alles.
    Kurt en Connie Workman :)

Geef een reactie