Vertaler

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Tijdschrift Now gelanceerd!

We starten een Journal (of blog) om u alles te vertellen over een aantal van de gebeurtenissen in de herberg. We kunnen zelfs delen een aantal recepten die moet u te verleiden om terug te komen of om ons uit te proberen!

One Response to "Journal lanceert nu!"

  1. Connie Workman Says:

    Bob en Lisa, ik wil u bedanken voor een uitstekende paar dagen op de "ROCK". U bent geweldige mensen en weten hoe je je gasten zich belangrijk voelt. Dankjewel. Ik heb vooral genoten van de broodpudding en het ontbijt die u op dinsdagochtend. Als je die recepten zouden delen, zou ik graag om ze te proberen mijn familie voor Pasen. Het was geweldig voor ons in staat om een ​​klein stukje van de hemel zo dicht bij huis te vinden. We zullen terug om je te zien en te activeren. Dank je wel voor alles.
    Kurt en Connie Workman :)

Laat een antwoord achter