Oversætter

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Top 5 grunde til at købe lokale og økologiske - 5 & 4

Køb din producere lokalt fra økologiske avlere er en af de bedste ting, du kan gøre for dig selv, din familie og dit lokale økonomi. Hvorfor er det? Vi er her for at fortælle dig!

Årsag 5: Kend din landmand, kender din mad

"Have Treasures slægtsgård er forpligtet til at levere kvalitetsprodukter til vores kunder ved hjælp af miljøvenlige metoder, og at fremme en bæredygtig livsstil at hjælpe med at opbygge en stærk lokal økonomi og blomstrende samfund." - www.arlingtongardentreasures.com

Du kan gå til en hvilken som helst kæde købmand og plukke gennem et begrænset udvalg af produkter fra hele nationen, men vil du virkelig vide, hvad du putter i din krop? De fleste alle kommercielle gårde anvende pesticider, der er skadelige for miljøet, dig og din familie, og i henhold til Stockholm-konventionen om persistente organiske miljøgifte "ni af de tolv mest farlige og persistente organiske kemikalier er pesticider." Betydning, at disse kemikalier kan holde omkring længe efter de er blevet sprøjtet, der forårsager sundhedsmæssige komplikationer, forurener luften og underjordiske vandkilder, og dræbe de gode enzymer, der gør producere så sundt. Med en organisk lokal gård ligesom Garden Skatte i Arlington, WA, kan du bladre gennem et stort producere udvalg, mens du kigger ud på selve felter din mad er blevet dyrket i. I stedet for at bruge skadelige syntetiske kemiske pesticider, anvendelser Have Treasures afprøvede og sande metoder ligesom sædskifter, skånsomme drop vandingssystemer og naturens naturlige pesticider; fugle, enzymer i jord og kompost, og nyttige insekter. Hvis du vil læse mere om deres program klik HER .

Årsag 4: Stimulering af din lokale økonomi

Vidste du, at du køber din mad og tøj i byen og amt du bor i faktisk øger din områdets økonomi? Ved nedladende lokale markeder, gårde, og detailhandlere, du sætte dine penge til at bruge for dig. De skatter, du betaler gå tilbage ind i dit amt til at betale for ting som mere sikre veje, bedre bygninger og bringe i turister til at stimulere økonomien endnu mere. Gårde skaber også job til din økonomi, de penge, du har lagt i din lokale gård eller planteskole går til at betale en ærlig arbejder, der bor i dit område, ikke et selskab ansætte billig arbejdskraft på bekostning af deres integritet. Ikke at nævne, når du køber lokalt, du kommer til at kende dine virksomhedsejere, og du kan fysisk tale til mennesker, der gør og vokse din mad for dig. Hvem ville du har tillid til at besvare spørgsmål om dyrkningsmetoder: den landbruger, der arbeider med stolthed og pleje i løbet af de afgrøder, han producerer, eller en mindsteløn Wal-Mart medarbejderen stadig er indskrevet i gymnasiet?

Tune i næste uge for en del 2, og sørg for at købe lokalt! Tjek Have Treasures i Arlington, WA

Efterlad et svar