Oversætter

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Top 5 grunde til at købe lokale og økologisk - 5 & 4

Køb din producere lokalt fra økologiske avlere er en af de bedste ting, du kan gøre for dig selv, din familie, og din lokale økonomi. Hvorfor er det? Vi er her for at fortælle dig!

Årsag 5: Kend din landmand, kender din mad

"Garden Treasures slægtsgård er forpligtet til at levere kvalitetsprodukter til vores kunder ved hjælp af miljøvenlig praksis, og til at fremme en bæredygtig livsstil for at hjælpe med at opbygge en stærk lokal økonomi og blomstrende samfund." - www.arlingtongardentreasures.com

Du kan gå til enhver kæde købmand og hente gennem et begrænset udvalg af produkter fra hele nationen, men vil du virkelig vide, hvad du lægger ind i din krop? De fleste alle kommercielle bedrifter bruge pesticider, der er skadelige for miljøet, dig og din familie, og i henhold til Stockholm-konventionen om persistente organiske miljøgifte "ni af de tolv farligste og persistente organiske kemikalier er pesticider." Betydning, at disse kemikalier kan holde omkring længe efter de er blevet sprøjtet, forårsager sundhedsmæssige komplikationer, forurener luften og underjordisk vandkilder, og dræbe de gode enzymer, der gør producere så sundt. Med en økologisk lokal gård lignende have Skatte i Arlington, WA, kan du bladre gennem et stort producere udvalg, mens du kigger ud på den meget felter din mad er blevet dyrket i. I stedet for at bruge skadelige syntetiske kemiske pesticider, Have Treasures anvendelser afprøvede og sande metoder ligesom sædskifte, skånsomme drop vandingssystemer, og naturens naturlige pesticider; fugle, enzymer i jord og kompost, og nyttige insekter. Hvis du vil læse mere om deres program klik HER .

Årsag 4: Stimulering din lokale økonomi

Vidste du, at købe din mad og tøj i byen og amtet du bor i faktisk øger din områdets økonomi? Ved nedladende lokale markeder, gårde, og detailhandlere du lægger dine penge til at bruge for dig. De skatter, du betaler gå tilbage i dit amt til at betale for ting som mere sikre veje, bedre bygninger og bringe i turister at stimulere økonomien yderligere. Gårde skaber også job til din økonomi, de penge du har lagt i din lokale gård eller planteskole går til at betale en ærlig arbejdstager bor i dit område, ikke et selskab at ansætte billig arbejdskraft på bekostning af deres integritet. Ikke at nævne, når du køber lokalt får du at vide, din virksomhedsejere, og du kan fysisk tale til mennesker, der gør og vokse din mad til dig. Hvem ville du tillid til at besvare spørgsmål om produktionsmetoder: den landbruger, der arbeider med stolthed og pleje i løbet af de afgrøder, han producerer, eller et minimum-løn Wal-Mart medarbejder stadig indskrevet i gymnasiet?

Stil ind på i næste uge for en del 2, og sørg for at købe lokalt! Tjek Have Treasures i Arlington, WA

Efterlad et svar