Oversætter

English flagItalian flagChinese (Traditional) flagGerman flagFrench flagSpanish flagJapanese flagRussian flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flagTurkish flagHungarian flag

Kommende arrangementer! Jun-aug 2010

Northwest Washington har så meget at tilbyde familier, par eller bare rejser venner. Der er mange sjove og spændende arrangementer for hver personer smag, og vi har listet et par her. Check tilbage snart for opdateringer og gode tilbud!

11. juni gennem det 20. -. Marysville Strawberry Festival og Parade The Marysville Strawberry Festival er en af de ældste fortsatte festivaler afholdt i staten Washington. Afholdt i Downtown Marysville i smukke Snohomish County, Strawberry Festival har mange arrangementer for hele familien. Nyd festligheder og fangst slik kastet under paraden, og se alle de store flydere skabt af lokale virksomheder omkring Marysville.

09 til 10 juli - Northwest Experimental Aircraft Association Fly-In.

14-15 august -. Arlington Festival af floden The Stillaguamish Festival af floden er en sjov måde at fejre sommeren og Pacific Northwest miljø. Regionale borgere og besøgende at dele deres erfaringer og lære af andre om vandkvalitet, laks levesteder, og vandskel. Og hvis du ikke ved, hvad et vendepunkt er, vil vi lære dig! Missionen for festivalen er at hjælpe mennesker, der bor og arbejder i Stillaguamish Watershed og de ​​omkringliggende regioner forstå, hvordan deres handlinger kan hjælpe med at gøre deres miljø renere for mennesker , fisk og dyreliv.

August 26 - September 6 - The Evergreen State Fair.


Efterlad et svar